Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Jamur Ayam Pedas - pittig gebakken paddenstoelen met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jamur Ayam Pedas
pittig gebakken paddenstoelen met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen / shitake
150 gr kipfilet
12 rode rawits
10 groene rawits
1 bosuitje
2 eetl olie
100 ml water
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/4 theel peper
1/2 theel oestersaus
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de de oesterzwammen en de kip in dunne reepjes. Snijd de rawits in schuine plkajes en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bosui in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de kip toe en bak deze bruin. Dan de rawits en de overige ingrediënten toevoegen en meng en bak voor 2 minuten. Dan het water en de oesterzwammen toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar en serveer. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812528