banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Trancam Pedas - pittige traditionele salade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Trancam Pedas
pittige traditionele salade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
3 takjes kemangi
2 kleine komkommers
100 gr tauge
100 gr kool
25 gr peteh bonen
250 gr gerapste kokos
 
Haluskan:
bumbu:
4 jeruk purut blaadjes
1 rode lombok
6 rode rawits
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1 theel trassi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de kokos en snijd dan de kouseband in kleine stukjes. Ontpit de komkommers en snijd deze in kleine blokjes en snijd de kool fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kokos en meng hierdoor alle ingrediënten.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586601