banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Sayur Bakso Udang - gemengde groenten met garnalen balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Sayur Bakso Udang
gemengde groenten met garnalen balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalenkoppen en schillen
3 cm jahe
500 ml water
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 wortelen
150 gr bloemkool
4 koolbladeren
10 garnalen balletjes
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl maizena+beetje water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de garnalenkoppen en schillen en de jahe en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en breng het opnieuw aan de kook. Zeef dan de bouillon en bewaar 300 ml.
Hak de knoflook fijn. snijd de wortel in dunne plakjes, de bloemkool in roosjes, de koolbladeren in stukjes en de balletjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de wortel, de bloemkool, de koolbladeren en en balletjes toe en meng goed. Dan de vissaus, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper er door mengen.
voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674982