Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Cah Sayur Bakso Udang - gemengde groenten met garnalen balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Sayur Bakso Udang
gemengde groenten met garnalen balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalenkoppen en schillen
3 cm jahe
500 ml water
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 wortelen
150 gr bloemkool
4 koolbladeren
10 garnalen balletjes
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl maizena+beetje water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de garnalenkoppen en schillen en de jahe en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en breng het opnieuw aan de kook. Zeef dan de bouillon en bewaar 300 ml.
Hak de knoflook fijn. snijd de wortel in dunne plakjes, de bloemkool in roosjes, de koolbladeren in stukjes en de balletjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de wortel, de bloemkool, de koolbladeren en en balletjes toe en meng goed. Dan de vissaus, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper er door mengen.
voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449500