banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Cah Sayur Bakso Udang - gemengde groenten met garnalen balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Sayur Bakso Udang
gemengde groenten met garnalen balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalenkoppen en schillen
3 cm jahe
500 ml water
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 wortelen
150 gr bloemkool
4 koolbladeren
10 garnalen balletjes
1 theel vissaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl maizena+beetje water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de garnalenkoppen en schillen en de jahe en breng aan de kook. Zet dan het vuur laag en breng het opnieuw aan de kook. Zeef dan de bouillon en bewaar 300 ml.
Hak de knoflook fijn. snijd de wortel in dunne plakjes, de bloemkool in roosjes, de koolbladeren in stukjes en de balletjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de wortel, de bloemkool, de koolbladeren en en balletjes toe en meng goed. Dan de vissaus, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper er door mengen.
voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39783554