logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tegeté
kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr witte kool
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel kencur
1 theel temu kunci
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de kool, de sjalotten, de lombok en de knoflook fijn. Leg de kool in een pan en giet er zoveel water bij dat de kool net onder staat. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook het langzaam gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 209 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180556