banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gudangan - Groenten met geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gudangan
Groenten met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspt kokos
100 gr kousenband
100 gr kangkung (of anders spinazie)
100 gr witte kool
100 gr taugé
zout
olie
bananenblad,
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
5 teentjes knoflook
3,5 cm kencur
4 jeruk purutblaadjes
2 1/2 theel, gula Jawa

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten klein en/of in smalle reepjes en blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar en laat het daarna uitlekken. Meng vervolgens de groenten door elkaar. Meng de boemboe met de kokos en stoom dit gewikkeld in met de prikkers vastgezette bananenblad voor 10 minuten. Laat het daarna afkoelen en meng dit met de groenten. Bestrooi de groenten met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 293 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686270