Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Gudangan - Groenten met geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gudangan
Groenten met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geraspt kokos
100 gr kousenband
100 gr kangkung (of anders spinazie)
100 gr witte kool
100 gr taugé
zout
olie
bananenblad,
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
5 teentjes knoflook
3,5 cm kencur
4 jeruk purutblaadjes
2 1/2 theel, gula Jawa

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten klein en/of in smalle reepjes en blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar en laat het daarna uitlekken. Meng vervolgens de groenten door elkaar. Meng de boemboe met de kokos en stoom dit gewikkeld in met de prikkers vastgezette bananenblad voor 10 minuten. Laat het daarna afkoelen en meng dit met de groenten. Bestrooi de groenten met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083724