banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Masak katjang - gestoofde bonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak katjang
gestoofde bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr witte bonen
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok (Spaanse peper)
1 groene Lomnok (Spaanse peper)
1 theel trassie
2 uitgeperste limoenen
zout
1 eetl ketjap manis
2 eetl olie
300 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de pepers fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de net fijngesneden ingrediënten met de trassie voor 2 minuten.
Voeg dan het water toe en de gepelde witte bonen. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voor het serven de ketjap toevoegen en goed roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074643