Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Masak katjang - gestoofde bonen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Masak katjang
gestoofde bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr witte bonen
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok (Spaanse peper)
1 groene Lomnok (Spaanse peper)
1 theel trassie
2 uitgeperste limoenen
zout
1 eetl ketjap manis
2 eetl olie
300 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de pepers fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de net fijngesneden ingrediënten met de trassie voor 2 minuten.
Voeg dan het water toe en de gepelde witte bonen. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voor het serven de ketjap toevoegen en goed roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457