1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Blora
Kippensoep uit Blora
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
1 kippenbout
1 ei, hardgekookt
1 cassave van 125 gr
olie
100 gr taugé
50 gr soe-oen
1/2 theel, nootmuskaat
1/2 theel, witte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Taburan:
garnering:
2 takjes selderieblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de cassave in stukjes. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de stukjes cassave goudbruin. Kook het water en laat de kippenbout hierin 45 minuten zachtjes stoven. Haal vervolgens de kip uit de bouillon en snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Blancheer de taugé en week de soe-oen in heet water. Snijd het selderieblad fijn en verdeel het ei in partjes. Verhit vervolgens in een wolk/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de peper, het zout, de nootmusmaat en de bouillon en breng het aan de kook. Leg in de soepkommen een beetje soe-oen, wat taugé, stukjes kip, de cassave, partjes ei en giet de bouillon erover. Bestrooi het met het selderieblad.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710