banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Soto Blora - Kippensoep uit Blora
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Blora
Kippensoep uit Blora
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
1 kippenbout
1 ei, hardgekookt
1 cassave van 125 gr
olie
100 gr taugé
50 gr soe-oen
1/2 theel, nootmuskaat
1/2 theel, witte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Taburan:
garnering:
2 takjes selderieblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de cassave in stukjes. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de stukjes cassave goudbruin. Kook het water en laat de kippenbout hierin 45 minuten zachtjes stoven. Haal vervolgens de kip uit de bouillon en snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Blancheer de taugé en week de soe-oen in heet water. Snijd het selderieblad fijn en verdeel het ei in partjes. Verhit vervolgens in een wolk/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de peper, het zout, de nootmusmaat en de bouillon en breng het aan de kook. Leg in de soepkommen een beetje soe-oen, wat taugé, stukjes kip, de cassave, partjes ei en giet de bouillon erover. Bestrooi het met het selderieblad.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960776