1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Blora
Kippensoep uit Blora
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
1 kippenbout
1 ei, hardgekookt
1 cassave van 125 gr
olie
100 gr taugé
50 gr soe-oen
1/2 theel, nootmuskaat
1/2 theel, witte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Taburan:
garnering:
2 takjes selderieblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de cassave in stukjes. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de stukjes cassave goudbruin. Kook het water en laat de kippenbout hierin 45 minuten zachtjes stoven. Haal vervolgens de kip uit de bouillon en snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Blancheer de taugé en week de soe-oen in heet water. Snijd het selderieblad fijn en verdeel het ei in partjes. Verhit vervolgens in een wolk/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de peper, het zout, de nootmusmaat en de bouillon en breng het aan de kook. Leg in de soepkommen een beetje soe-oen, wat taugé, stukjes kip, de cassave, partjes ei en giet de bouillon erover. Bestrooi het met het selderieblad.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 266 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314