Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Ayam Hati - Omelet met Kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Ayam Hati
Omelet met Kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kippenlevertjes
2 eetl. limoensap
1 eetl. tapiocameel , aangelengd met weinig water
6 eieren , losgeklopt
2 eetl. water
wat olie

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. laos
1/2 theel. kerrie jawa
zout en peper naar smaak.
3 sjalotten , fijngesneden
3 teentjes , uitgeperst

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Bak de levertjes en de limoensap mee voor 3 minuten. Voeg dan dan de aangelengde bloem toe om alles te binden.
Klop de eieren los met het water en zout. Bak in een koekenpan de omelet bruin en gaar. Schep het levermengsel erop en vouw de omelet dubbel. Bak de andere zijde ook bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891