zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Gamjatang 감자탕 - stoofpotje van varkensvlees, aardappelen en groenten
- Ayam Besengeh
- Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Panang Nua - droge curry van rundvlees
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen
- Buldak 불닭 - hete en pittige kip
Dadar Ayam Hati - Omelet met Kippenlevertjes


Dadar Ayam Hati
Omelet met Kippenlevertjes
Omelet met Kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kippenlevertjes
2 eetl. limoensap
1 eetl. tapiocameel , aangelengd met weinig water
6 eieren , losgeklopt
2 eetl. water
wat olie
Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. laos
1/2 theel. kerrie jawa
zout en peper naar smaak.
3 sjalotten , fijngesneden
3 teentjes , uitgeperst
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Bak de levertjes en de limoensap mee voor 3 minuten. Voeg dan dan de aangelengde bloem toe om alles te binden.
Klop de eieren los met het water en zout. Bak in een koekenpan de omelet bruin en gaar. Schep het levermengsel erop en vouw de omelet dubbel. Bak de andere zijde ook bruin.
ingrediënten:
250 gr. kippenlevertjes
2 eetl. limoensap
1 eetl. tapiocameel , aangelengd met weinig water
6 eieren , losgeklopt
2 eetl. water
wat olie
Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. laos
1/2 theel. kerrie jawa
zout en peper naar smaak.
3 sjalotten , fijngesneden
3 teentjes , uitgeperst
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Bak de levertjes en de limoensap mee voor 3 minuten. Voeg dan dan de aangelengde bloem toe om alles te binden.
Klop de eieren los met het water en zout. Bak in een koekenpan de omelet bruin en gaar. Schep het levermengsel erop en vouw de omelet dubbel. Bak de andere zijde ook bruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.