zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong
- Rempah Udang
- Kare Ayam - Curry van kip
- Gar Dook Mu Ob Prik Gang - gebakken ribbetjes
- Pencok - Runderzwoerd met een kruidige kokosmelksaus
- Lempah Darat - Stoofpotje van zoete aardappel en pompoen
- Ayam Kukus Bombay - gestoomde kip met ui
- Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Pong Teh - smoor van kip met aardappelen
Semur Tahu - stoofpotje van tahu


Semur Tahu
stoofpotje van tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tahu
25 gr ebi
1 ei
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel zout
200 ml water
1 eetl olie
olie
Taburan:
3 eetl bawang goreng
Cara membuat:
Pureer de tahu, week de ebi in heet water, klop het ei, snijd de knoflook zeer fijn of pers uit en snijd de tomaat fijn. Meng de ebi met het ei en de tahu. Neem 1 eetl van het mengsel. Verhit in een pan de olie en bak het tahu mengsel gaar. Herhaal
Verhit in een pan de olie en bak de tomaat en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tahu, de kecap, de peper en het zout toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat alle smaken goed vermengd zijn. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.