logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Semur Tahu
stoofpotje van tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tahu
25 gr ebi
1 ei
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel zout
200 ml water
1 eetl olie
olie
 
Taburan:
3 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
Pureer de tahu, week de ebi in heet water, klop het ei, snijd de knoflook zeer fijn of pers uit en snijd de tomaat fijn. Meng de ebi met het ei en de tahu. Neem 1 eetl van het mengsel. Verhit in een pan de olie en bak het tahu mengsel gaar. Herhaal
Verhit in een pan de olie en bak de tomaat en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tahu, de kecap, de peper en het zout toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat alle smaken goed vermengd zijn. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 147 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140232