Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Semur Tahu - stoofpotje van tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Tahu
stoofpotje van tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tahu
25 gr ebi
1 ei
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel zout
200 ml water
1 eetl olie
olie
 
Taburan:
3 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
Pureer de tahu, week de ebi in heet water, klop het ei, snijd de knoflook zeer fijn of pers uit en snijd de tomaat fijn. Meng de ebi met het ei en de tahu. Neem 1 eetl van het mengsel. Verhit in een pan de olie en bak het tahu mengsel gaar. Herhaal
Verhit in een pan de olie en bak de tomaat en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tahu, de kecap, de peper en het zout toe en meng alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat alle smaken goed vermengd zijn. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252696