banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Tempe Caisim - roerbak van tempe met choisam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Tempe Caisim
roerbak van tempe met choisam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
5 stengels caisim/choisam
4 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 groene cabai keriting
2 theel vissaus
1/3 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1/2 theel sesam olie
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe bruin en zet apart. Snijd de caisin in stukken. Hak de cabai grof en de knoflook fijn.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook en de cabai voor 2 minuten. Voeg dan de tempe toe en meng goed.
Dan de caisim, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en men goed.
Voeg dan het water toe en breng aan de kook en kook het verder gaar. Meng de sesam olie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674982