Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Bakwan Oncom Teri - gebakken gekruide oncom met ansjovis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakwan Oncom Teri
gebakken gekruide oncom met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr oncom of tempe
25 gr ansjovis
1 takje selderij
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca bloem
1 ei
125 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 rode rawits
1/4 theel ketumbar
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de oncom bruin en snijd het dan in blokjes van 1 cm. Snijd de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de beide bloem met het ei, het water en de bumbu. Voeg dan de oncom, de ansjovis en de selderij toe en meng het goed tot een deeg. Verdeel het deeg in 12 porties.
Verhit in een pan de olie en bak het deeg bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795052