zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kambing Mekuah - balinees lamsvlees
- Gule Prasanga 2 - Gestoofd lamsvlees
- Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet
- Sambal Goreng Cumi - inktvis in een rode pittige en romige saus
- Daging Kambing Bakar Andaliman - gekruid lamsvlees met sambal
- Bebalung Kambing - stoofpotjes van geit/lamsvlees
- Anak Domba Taoco - gebakken en gestoofd lamsvlees
- Allu Konro - kruidige lamsvleesschotel
- Sate Tusuk Anak Sapi - sate van kalfsvlees
- Dadar Bumbu
Pa Jun - omelet met bosuitjes


Pa Jun
omelet met bosuitjes
Ingrediënten:
475 gr bloem
2 eieren
350 ml water
1 bosje bosuitjes
1 theel zout
olie
saus:
soja of pittige dipsaus
Bereiding:
Klop de eieren en snijd de bosuitjes in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed doorelkaar en laat dit 10 minuten rusten.
Verhit in een koekenpan wat olie en schep 1/3 van het mengsel in de pan en bak de omelet in 3-4 minuten. Draai daarna de omelet om en bak het nog voor 1-2 minuten totdat deze gaar is geworden.
Laat de omelet afkoelen en snijd deze daarna in stukjes en serveer het met de dipsaus.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.