Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Jun - omelet met bosuitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Jun
omelet met bosuitjes

Ingrediënten:
475 gr bloem
2 eieren
350 ml water
1 bosje bosuitjes
1 theel zout
olie
 
saus:
soja of pittige dipsaus 
 
Bereiding:
Klop de eieren en snijd de bosuitjes in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed doorelkaar en laat dit 10 minuten rusten.
Verhit in een koekenpan wat olie en schep 1/3 van het mengsel in de pan en bak de omelet in 3-4 minuten. Draai daarna de omelet om en bak het nog voor 1-2 minuten totdat deze gaar is geworden.
Laat de omelet afkoelen en snijd deze daarna in stukjes en serveer het met de dipsaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117556