Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pa Jun - omelet met bosuitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Jun
omelet met bosuitjes

Ingrediënten:
475 gr bloem
2 eieren
350 ml water
1 bosje bosuitjes
1 theel zout
olie
 
saus:
soja of pittige dipsaus 
 
Bereiding:
Klop de eieren en snijd de bosuitjes in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed doorelkaar en laat dit 10 minuten rusten.
Verhit in een koekenpan wat olie en schep 1/3 van het mengsel in de pan en bak de omelet in 3-4 minuten. Draai daarna de omelet om en bak het nog voor 1-2 minuten totdat deze gaar is geworden.
Laat de omelet afkoelen en snijd deze daarna in stukjes en serveer het met de dipsaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307