banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Telur Masak Kacang - eieren in pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Masak Kacang
eieren in pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eieren, hardgekookt
1 rode lombok
1 groene lombok
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 theel asamwater
3 eetl kecap manis
2 theel zout
3 theel palmsuiker
500 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode rawit
1/2 theel terasi/trasi
100 gr pinda's

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan olie en bak de eieren goudbruin en zet apart. Snijd de lomboks in dunne plakjes en reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de jeruk purut en de salam toe en bak nog 2 minuten. Voeg dan de eieren toe en meng goed. Vervolgens het asamwater, de kecap, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939