Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Muchim 파무침 - salade van lente uitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Muchim 파무침
salade van lente uitjes

Ingrediënten:
3 bosjes lenteui
2 eetl sesamolie
2 eetl rijstazijn
1 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1/2 theel zout
1 kleine krop sla
 
Bereiding:
Snijd de lenteui in de lengte in dunne reepjes. Snijd de sla in unne stukjes. Meng de olie met de azijn, het zout en de gochugaru. Schp hierdoor de lenteui en de sla en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930