logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Samgyupsal Sukju Bokkeum
roerbak van varkensvlees met tauge

Ingrediënten:
250 gr varkensvlees (buik) / ongezouten bacon
300 gr tauge
1 sjalot
4 teentjes knoflook
3 lente-ui
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1/2 theel peper

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes en in stukjes van 6 cm. Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukken.
Verhit een pan en bak het vlees totdat het verkleurt is. Dan de tauge, de sjalot, de knoflook en de lente-ui toevoegen en bak het zacht. Vervolgens de sojasaus, de oestersaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Bak het nog kort en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176446