zoeken
Recente reacties

22 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Babi masak asam - Gekruid varkensvlees met tamarinde
- Sayur Gudek - sajoer van koolraap
- Pisang goreng - gebakken banaan
- Sop Sapi Kacang Merah - Rundvlees soep met rode bonen
- Tahu Bakso
- Tum Bebek - gekruid en gestoomd eendengehakt
- Kimchi van komkommer
- rode currypasta
- Sup Daging Asam Pedas - pittige zurige vlees soep
- Bubur Manado (tinutuan) - Rijstepap met groenten
Fug Tong Gang Buad - pompoen in kokosmelk


Fug Tong Gang Buad
pompoen in kokosmelk
Ingredienten:
250 ml water
1/2 theel zout
500 gr pompoen
4 eetl palmsuiker
125 ml santen cair (dunne kokosmelk)
Bereiding:
Schil en ontpit de pompoen en snijd deze julienne. Verhit in een pan het water met de santen. Voeg het zout en de suiker toe. Dan de pompoen toevoegen en dit zachtjes laten koken totdat de pompoen gaar is.
pompoen in kokosmelk
Ingredienten:
250 ml water
1/2 theel zout
500 gr pompoen
4 eetl palmsuiker
125 ml santen cair (dunne kokosmelk)
Bereiding:
Schil en ontpit de pompoen en snijd deze julienne. Verhit in een pan het water met de santen. Voeg het zout en de suiker toe. Dan de pompoen toevoegen en dit zachtjes laten koken totdat de pompoen gaar is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.