Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
San Bei Ji - 三杯鸡 - gebakken gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
San Bei Ji - 三杯鸡
gebakken gestoofde kip

Ingrediënten:
600 gr kippendijen
2 1/2 eetl sesam olie
10 cm jahe
11 teentjes knoflook
125 ml Shaoxing rijstwijn
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl palmsuiker
1/2 rode paprika
2 lente-ui
takjes basilicum
water

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de jahe in dunne plakjes. Snijd de paprika in blokjes. Hak de lente-ui fijn. Verhit in een pan water en blancheer de kip en laat het daarna goed uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl sesamolie samen met de jahe en de knoflook en bak deze op middelhoog vuur totdat de jahe goudbruin wordt. Voeg dan de kip toe en bak deze voor 1 minuut.
Voeg dan de rijstwijn, de beide sojasaus en de palmsuiker toe en kook dit afgelsoten voor 5 minuten. Voeg dan de paprika en de lente-ui toe en kook dit adfgesloten voor 2 minuten.
Dan zonder deksle op hoog vuur verder bakken totdat de saus is ingedikt. Haal de pan van het vuur en meng de rest van de sesamolie en de basilicum erdoor en laat dit afgesloten 1 minuut staan en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455641