1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Kering
geroosterde kip met gepeperde olie
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip in vier stukken gedeeld

marinade:
5 uitgeperste teentjes knoflook
4 gekneusde steranijs
1/2 theel. gemalen cardamon
1 kaneelstokje
2 eetl. ketjap manis
250 ml rijstwijn
250 ml water
zout en peper naar smaak

olie:
3 eetl. sesamolie
3 eetl. sojaolie
7 rode rawits
1 uitgeperste teentje knoflook
1 theel. gemalen zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Meng de ingerediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hierin de kip voor minimaal 2 uur. Rooster de kip langzaam op een houtskoolvuurtje gaar totdat het vel krokant is geworden.
Verhit voor de gepeperde olie de beide oliën en fruit hier de fijngesneden rawits, de knoflook en de peper langzaam totdat de geur vrijkomt.
Besprenkel de geroosterde kip met deze olie.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538