banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ayam Goreng Kering - geroosterde kip met gepeperde olie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Kering
geroosterde kip met gepeperde olie
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip in vier stukken gedeeld

marinade:
5 uitgeperste teentjes knoflook
4 gekneusde steranijs
1/2 theel. gemalen cardamon
1 kaneelstokje
2 eetl. ketjap manis
250 ml rijstwijn
250 ml water
zout en peper naar smaak

olie:
3 eetl. sesamolie
3 eetl. sojaolie
7 rode rawits
1 uitgeperste teentje knoflook
1 theel. gemalen zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Meng de ingerediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hierin de kip voor minimaal 2 uur. Rooster de kip langzaam op een houtskoolvuurtje gaar totdat het vel krokant is geworden.
Verhit voor de gepeperde olie de beide oliën en fruit hier de fijngesneden rawits, de knoflook en de peper langzaam totdat de geur vrijkomt.
Besprenkel de geroosterde kip met deze olie.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38215985