Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Laksa Dari Bandung - Kip in gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Laksa Dari Bandung
Kip in gekruide saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (van 1000 gr)
2 eetl ketjap manis
50 gr laksa
5 sjalotten
2 rode rawits
zout naar smaak
1000 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Snijd de kip in stukken en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en kook de kip in 45 minuten gaar met daarbij de sjalotten, de rawits, de ketjap en het zout. Schep vervolgens de gare kip uit de pan en week de laksa in de bouillon. Schep de kip op een schaal en schep daarover heen de bouillon met de laksa.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815864