Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Laksa Dari Bandung - Kip in gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Laksa Dari Bandung
Kip in gekruide saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (van 1000 gr)
2 eetl ketjap manis
50 gr laksa
5 sjalotten
2 rode rawits
zout naar smaak
1000 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Snijd de kip in stukken en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en kook de kip in 45 minuten gaar met daarbij de sjalotten, de rawits, de ketjap en het zout. Schep vervolgens de gare kip uit de pan en week de laksa in de bouillon. Schep de kip op een schaal en schep daarover heen de bouillon met de laksa.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 446 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925586