1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Rica-Rica

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 limoen
1,5 theelepel zout
5 eetlepels olie

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
3 cm gember
1 serehstengel
2 djeruk purut
2 tomaten, gesneden
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en marineer het vlees met een mengsel van het zout en limoensap. Laat het vlees dan 30 minuten staan. Rooster de kip op een houtskoolvuurtjes halfgaar
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn en smeer hiermee de kipstukken in. Rooster daarna de kip gaar en bedruip het vlees met de boemboe tijdens het roosteren

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253696