logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ayam Rica-Rica

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 limoen
1,5 theelepel zout
5 eetlepels olie

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
3 cm gember
1 serehstengel
2 djeruk purut
2 tomaten, gesneden
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en marineer het vlees met een mengsel van het zout en limoensap. Laat het vlees dan 30 minuten staan. Rooster de kip op een houtskoolvuurtjes halfgaar
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn en smeer hiermee de kipstukken in. Rooster daarna de kip gaar en bedruip het vlees met de boemboe tijdens het roosteren

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420448