Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Rica-Rica

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Rica-Rica

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 limoen
1,5 theelepel zout
5 eetlepels olie

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
3 cm gember
1 serehstengel
2 djeruk purut
2 tomaten, gesneden
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en marineer het vlees met een mengsel van het zout en limoensap. Laat het vlees dan 30 minuten staan. Rooster de kip op een houtskoolvuurtjes halfgaar
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn en smeer hiermee de kipstukken in. Rooster daarna de kip gaar en bedruip het vlees met de boemboe tijdens het roosteren
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914101