Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pallu sanroh - gestoofde kip in kokosmelk met limoensap

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pallu sanroh
gestoofde kip in kokosmelk met limoensap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 cm gember (jah/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel. witte peper
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de sjalotten, de knoflook, de gember, de sereh en de laos aan toe. Wanneer de kokosmelk kookt dan de kip en het zout toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de limoensap toevoegen en nog 8 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666