Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Pallu sanroh - gestoofde kip in kokosmelk met limoensap

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pallu sanroh
gestoofde kip in kokosmelk met limoensap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 cm gember (jah/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel. witte peper
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de sjalotten, de knoflook, de gember, de sereh en de laos aan toe. Wanneer de kokosmelk kookt dan de kip en het zout toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de limoensap toevoegen en nog 8 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436917