Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pallu sanroh - gestoofde kip in kokosmelk met limoensap

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pallu sanroh
gestoofde kip in kokosmelk met limoensap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 cm gember (jah/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel. witte peper
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de sjalotten, de knoflook, de gember, de sereh en de laos aan toe. Wanneer de kokosmelk kookt dan de kip en het zout toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de limoensap toevoegen en nog 8 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914138