logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pallu sanroh
gestoofde kip in kokosmelk met limoensap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 cm gember (jah/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel. witte peper
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de sjalotten, de knoflook, de gember, de sereh en de laos aan toe. Wanneer de kokosmelk kookt dan de kip en het zout toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de limoensap toevoegen en nog 8 minuten zachtjes laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 55 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160484