banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ayam Masak Tauco - gebakken kip in gele bonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Tauco 
gebakken kip in gele bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 uien
5 teentjes knoflook
3 eetl tauco
1 theel palmsuiker
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 rode lombok
1 theel asem
250 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de knoflook en de tauco fijn tot een pasta. Wrijf of maal de lombok en de jaeh fijn tot een pasta. Snijd de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien voor 1 minuut. Voeg dan de knoflook en de tauco toe gevolgd door de kip. Voeg dan de kecap en de overige ingrediënten toe laat dit 45 minuten afgesloten sudderen. Haal dan de deksel eraf en laat het nog 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38379959