Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Masak Tauco - gebakken kip in gele bonen saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Masak Tauco 
gebakken kip in gele bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 uien
5 teentjes knoflook
3 eetl tauco
1 theel palmsuiker
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 rode lombok
1 theel asem
250 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de knoflook en de tauco fijn tot een pasta. Wrijf of maal de lombok en de jaeh fijn tot een pasta. Snijd de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien voor 1 minuut. Voeg dan de knoflook en de tauco toe gevolgd door de kip. Voeg dan de kecap en de overige ingrediënten toe laat dit 45 minuten afgesloten sudderen. Haal dan de deksel eraf en laat het nog 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909648