Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Bebek - eend in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Bebek
eend in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr eend
1 eetl limoensap
300 ml water
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 tomaat
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 cm jahe
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de tomaat in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 10 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de salam voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan het water en de tomaat toevoegen en kook totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036510