Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Goreng Tulang Lunak - gestoofde gebakken gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Tulang Lunak
gestoofde gebakken gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
250 ml water
50 gr bloem
olie

Haluskan:
bumbu:
8 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel peper
1 eetl ketumbar
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de kip met de bumbu.
Verhit in een pan het water samen met de kip, de bumbu, de lengkuas, de serai en het salamblad en kook de kip in een afgesloten pan gaar. Schep de kip uit de pan.
Wentel/bestrooi de kip met de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916651