Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Goreng Tulang Lunak - gestoofde gebakken gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Tulang Lunak
gestoofde gebakken gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
250 ml water
50 gr bloem
olie

Haluskan:
bumbu:
8 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel peper
1 eetl ketumbar
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de kip met de bumbu.
Verhit in een pan het water samen met de kip, de bumbu, de lengkuas, de serai en het salamblad en kook de kip in een afgesloten pan gaar. Schep de kip uit de pan.
Wentel/bestrooi de kip met de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911135