zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Kentang Petai - gebakken aardappelen met petai/peteh bonen
- Krengsengan 2 - pittig lamsvlees
- Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen
- Sambal Pelecing
- Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry
- Bistik Jawa - Biefstuk met saus
- Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei
- Ayam Putih
- Sambal Goreng Pedas - pittig gebakken boontjes
- Pepes ikan patin Palembang - gestoomde gegrilde meerval
Babi Ambon 1


Babi Ambon
varkensvlees
varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
4 rode lomboks
1/2 theel zwarte peper
4 eetl ketjap manis
1 prei
zout naar smaak
150 ml water
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en de lomboks en prei fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de lomboks en de prei toe met de ketjap en het water en stoof dit verder totdat het vlees gaar is. Op smaak brengen met peper en zout.
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
4 rode lomboks
1/2 theel zwarte peper
4 eetl ketjap manis
1 prei
zout naar smaak
150 ml water
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en de lomboks en prei fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de lomboks en de prei toe met de ketjap en het water en stoof dit verder totdat het vlees gaar is. Op smaak brengen met peper en zout.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.