logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sate Menado
sate van varkensvlees uit Menado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
2 eetl olie
3 eetl kecap manis
sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm jahe
2 sjalotjes
5 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten van de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu samen met de olie en de kecap door het vlees en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176569