Recente Reacties

Babat Goreng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pond pens
1000 ml water
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar (koriander)
1/2 theel zout
2 eetl ketjap manis
80 ml arachide olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Was de pens en kook dit in het water voor een uur. Snijd de pens in stukjes. Meng vervolgens de ketumbar, de knoflook en het zout en marineer het vlees hiermee voor 30 minuten. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak het vlees knapperig en goudbruin. Voeg dan de ketjap toe. Serveer

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592813