zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
- Tod Man Pla - Thaise viskoekjes
- Aeb Goong Fawy - geroosterde garnalen
- Biefstuksalade 3
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees
- Mee Grob - Thaise mihoen goreng
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- kari Telor
Babat Goreng


Babat Goreng
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pond pens
1000 ml water
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar (koriander)
1/2 theel zout
2 eetl ketjap manis
80 ml arachide olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Was de pens en kook dit in het water voor een uur. Snijd de pens in stukjes. Meng vervolgens de ketumbar, de knoflook en het zout en marineer het vlees hiermee voor 30 minuten. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak het vlees knapperig en goudbruin. Voeg dan de ketjap toe. Serveer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pond pens
1000 ml water
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar (koriander)
1/2 theel zout
2 eetl ketjap manis
80 ml arachide olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Was de pens en kook dit in het water voor een uur. Snijd de pens in stukjes. Meng vervolgens de ketumbar, de knoflook en het zout en marineer het vlees hiermee voor 30 minuten. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak het vlees knapperig en goudbruin. Voeg dan de ketjap toe. Serveer
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.