Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Babat Goreng

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Babat Goreng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pond pens
1000 ml water
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar (koriander)
1/2 theel zout
2 eetl ketjap manis
80 ml arachide olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Was de pens en kook dit in het water voor een uur. Snijd de pens in stukjes. Meng vervolgens de ketumbar, de knoflook en het zout en marineer het vlees hiermee voor 30 minuten. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak het vlees knapperig en goudbruin. Voeg dan de ketjap toe. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245