banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gule Merah - runderstoof van krabbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Merah
runderstoof van krabbetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr runderribbetjes
6 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1 kunyit blad (kurkuma)
300 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
10 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta en verdeel dit in twee helften. Snijd de ribben in stukjes en marineer deze met de helft van de boemboe voor 30 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh, de laos, de salam, het kunyit blad en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 minuten. Dan het zout en het water toevoegen en het geheel in 90 minuten zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 307 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759