Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Sosis Bawang Bombay - Gesauteerde worst met ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Sosis Bawang Bombay
Gesauteerde worst met ui


Bahan-bahan:
Ingredienten:
6 rundersaucijsjes
1 ui
3 teentjes knoflook
1 theel kecap inggris (worchestershire saus)
1 eetl kecap manis
1 eetl ketchup
3 eetl boter

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de saucijsje in stukken. Snijd de ui in dunne reepjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de boter en bak de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kecaps toe gevolgd door de saucijsjes en de ketchup en laat het geheel zachtjes bakken totdat het vlees gaar is.



Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805400