Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Tumis Sosis Bawang Bombay
Gesauteerde worst met ui


Bahan-bahan:
Ingredienten:
6 rundersaucijsjes
1 ui
3 teentjes knoflook
1 theel kecap inggris (worchestershire saus)
1 eetl kecap manis
1 eetl ketchup
3 eetl boter

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de saucijsje in stukken. Snijd de ui in dunne reepjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de boter en bak de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kecaps toe gevolgd door de saucijsjes en de ketchup en laat het geheel zachtjes bakken totdat het vlees gaar is.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393