1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ungkep Buntut Pedas Manis
ossenstaart in pittige zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr ossenstaart
1250 ml water
2 cm jahe
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras, witte deel
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
4 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh, de jahe en de jeruk purut voor 4 minuten.
Voeg dan het vlees erbij en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, het zout en de plamsuiker toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water langzaam toevoegen en kook het geheel verder zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589