Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate daging bumbu kelapa - sate van rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sate daging bumbu kelapa
sate van rundvlees met kokos


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gram rundvlees
3 eetl olie
½ kokosnoot, in de lengte geraspt
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 cm kunyit
3 cm laos
½ theel jinten, geroosterd
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 theel ketumbar
1 theel asem
3 sjalotjes
1 theel zout
2 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de bumbu voor 5 minuten. Voeg de kokos toe en roer dit tot een gladde massa. Dan het vlees er doorheen mengen en dit 30 minuten laten marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 265 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937