Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gangan asam daging - gestoofd rundvlees in zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gangan asam daging
gestoofd rundvlees in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder schenkel
1700 ml water
8 stuks kouseband
4 groene lomboks
4 theel zout
3 eetl asemwater
3 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1 theel trassi bakar
2 cm kunyit
4 rode lomboks, ontpit
6 sjalotjes
1 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en de lomboks in schuine repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes.
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Giet af, maar laat 1500 ml bouillon achter. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 3 minuten. Voeg de bouillon, het vlees, de kouseband, de lomboks, het zout, de peper en de palmsuiker toe en kook het geheel gaar. Meng het asemwater erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653