banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Thi Tuom - gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Thi Tuom
gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (borst)
100 gr runder lever
100 gr runderlongen
10 kruidnagels
1000 ml water
4 cm jahe
20 kerrie blaadjes (handvol)
water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de longen. Giet daarna af en laat uitlekken. Snijd het vlees, de lever en de longen in blokjes. Snijd de jahe in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, lever, longen, jahe, kerrie blaadjes en de bumbu toe en breng aan de kook. Laat het vlees daarna zachtjes gaar sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585342