Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Thi Tuom - gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Thi Tuom
gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (borst)
100 gr runder lever
100 gr runderlongen
10 kruidnagels
1000 ml water
4 cm jahe
20 kerrie blaadjes (handvol)
water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de longen. Giet daarna af en laat uitlekken. Snijd het vlees, de lever en de longen in blokjes. Snijd de jahe in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, lever, longen, jahe, kerrie blaadjes en de bumbu toe en breng aan de kook. Laat het vlees daarna zachtjes gaar sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451