banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Thi Tuom - gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Thi Tuom
gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (borst)
100 gr runder lever
100 gr runderlongen
10 kruidnagels
1000 ml water
4 cm jahe
20 kerrie blaadjes (handvol)
water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de longen. Giet daarna af en laat uitlekken. Snijd het vlees, de lever en de longen in blokjes. Snijd de jahe in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, lever, longen, jahe, kerrie blaadjes en de bumbu toe en breng aan de kook. Laat het vlees daarna zachtjes gaar sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985067