banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sengkel Masak Kecap Jahe - stoofpot van gekruid rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sengkel Masak Kecap Jahe
stoofpot van gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
3 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2000 ml water

Haluskan:
bumbu:
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
5 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken, rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Meng het vlees met de jahe, de knoflook en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe ne kook dit zachtjes gaar. Schep het vlees uit de pan en zet apart evenals 100ml van de bouillon.

Snijd de ui in dunne reepjes, de knoflook in plakjes, rasp de jahe en snijd de lomboks en de lente-ui in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de uit, de knoflook, de lomboks en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet dan de bouillon toe en kook het geheel zachtjes gaar. Schep de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442764