Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sengkel Masak Kecap Jahe - stoofpot van gekruid rundvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sengkel Masak Kecap Jahe
stoofpot van gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
3 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2000 ml water

Haluskan:
bumbu:
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
5 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken, rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Meng het vlees met de jahe, de knoflook en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe ne kook dit zachtjes gaar. Schep het vlees uit de pan en zet apart evenals 100ml van de bouillon.

Snijd de ui in dunne reepjes, de knoflook in plakjes, rasp de jahe en snijd de lomboks en de lente-ui in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de uit, de knoflook, de lomboks en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet dan de bouillon toe en kook het geheel zachtjes gaar. Schep de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422