banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Daging Pedas - pittige smoor van rundvlees uit Kalimantan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Daging Pedas
pittige smoor van rundvlees uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (borstlap)
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
5 rode rawits
3 rode lomboks
2 groene lomboks
4 belimbing wuluh
5 eetl kecap manis
1/2 eetl ketumbar
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1200 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in brede schuine ringen. Snijd de belimbing in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan de rawits, de lomboks en de belimbin toevoegen en bak tot dat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de kecap, de ketumbar, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
Dan al roerend het water toevoegen en kook het geheel op laag vuur verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 357 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683886