banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Daging Sapi Paprika - roerbak van gehakt en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Daging Sapi Paprika
roerbak van gehakt en paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundergehakt
1 rode paprika
1 groene paprika
1 eetl boter
1 ui
3 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout
150 ml saus sambal (zie recept)
5 eetl saus tomat (zie recept)
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in kleine blokjes. Hak de knoflook en de selderij fijn. Snijd de paprika in kleine blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de paprika totdat deze zacht zijn geworden. Dan het gehakt, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Dan de saus sambal, saus tomat en de selerij toevoegen en roer totdat het geheel gaar is geworden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979138