1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Timun mesanten
komkommer is kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers, geschild, zonder zaadlijst en in stukken gesneden
500 ml kokosmelk
3 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 lomboks (Spaanse pepers), zonder zaadjes en gesneden
1/2 theel trassie
2 eetl olie
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks 2 minuten op laag vuur. Meng dit dan met trassie en bak het nog 1 minuut door. Giet vervolgens kokosmelk erbij en breng aan de kook en laat het nog 5 minuten sudderen.
Voeg dan de komkommers toe en breng weer aan de kook en laat het vervolgens sudderen tot de komkommers zacht zijn en de saus indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Gameer met bawang goreng.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35757116