Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Timun mesanten - komkommer is kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Timun mesanten
komkommer is kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers, geschild, zonder zaadlijst en in stukken gesneden
500 ml kokosmelk
3 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 lomboks (Spaanse pepers), zonder zaadjes en gesneden
1/2 theel trassie
2 eetl olie
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks 2 minuten op laag vuur. Meng dit dan met trassie en bak het nog 1 minuut door. Giet vervolgens kokosmelk erbij en breng aan de kook en laat het nog 5 minuten sudderen.
Voeg dan de komkommers toe en breng weer aan de kook en laat het vervolgens sudderen tot de komkommers zacht zijn en de saus indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Gameer met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108344