Recente Reacties

Timun mesanten
komkommer is kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers, geschild, zonder zaadlijst en in stukken gesneden
500 ml kokosmelk
3 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 lomboks (Spaanse pepers), zonder zaadjes en gesneden
1/2 theel trassie
2 eetl olie
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks 2 minuten op laag vuur. Meng dit dan met trassie en bak het nog 1 minuut door. Giet vervolgens kokosmelk erbij en breng aan de kook en laat het nog 5 minuten sudderen.
Voeg dan de komkommers toe en breng weer aan de kook en laat het vervolgens sudderen tot de komkommers zacht zijn en de saus indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Gameer met bawang goreng.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587744