banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Timun mesanten - komkommer is kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Timun mesanten
komkommer is kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers, geschild, zonder zaadlijst en in stukken gesneden
500 ml kokosmelk
3 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 lomboks (Spaanse pepers), zonder zaadjes en gesneden
1/2 theel trassie
2 eetl olie
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks 2 minuten op laag vuur. Meng dit dan met trassie en bak het nog 1 minuut door. Giet vervolgens kokosmelk erbij en breng aan de kook en laat het nog 5 minuten sudderen.
Voeg dan de komkommers toe en breng weer aan de kook en laat het vervolgens sudderen tot de komkommers zacht zijn en de saus indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Gameer met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39795785