1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Timun mesanten
komkommer is kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers, geschild, zonder zaadlijst en in stukken gesneden
500 ml kokosmelk
3 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 lomboks (Spaanse pepers), zonder zaadjes en gesneden
1/2 theel trassie
2 eetl olie
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks 2 minuten op laag vuur. Meng dit dan met trassie en bak het nog 1 minuut door. Giet vervolgens kokosmelk erbij en breng aan de kook en laat het nog 5 minuten sudderen.
Voeg dan de komkommers toe en breng weer aan de kook en laat het vervolgens sudderen tot de komkommers zacht zijn en de saus indikt. Breng op smaak met zout en peper.
Gameer met bawang goreng.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446