1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Lado Padi
Gestoofde vissenkop in een kokossaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kop van een dwergbonito (350 gr)
1 limoen
5 asam kandis (wilde mangistan)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
Boemboe:
4 cm kunyit (kurkuma)
9 lado padi (kleine scherpe rawits, anders 11 gewone rode rawits)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schil de limoen en snij het vruchtvlees klein. Maak de vissenkop schoon en snijd deze doormidden.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de overige ingrediënten aan toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de vis gaar is en de saus dik is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682