1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Lado Padi
Gestoofde vissenkop in een kokossaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kop van een dwergbonito (350 gr)
1 limoen
5 asam kandis (wilde mangistan)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
Boemboe:
4 cm kunyit (kurkuma)
9 lado padi (kleine scherpe rawits, anders 11 gewone rode rawits)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schil de limoen en snij het vruchtvlees klein. Maak de vissenkop schoon en snijd deze doormidden.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de overige ingrediënten aan toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de vis gaar is en de saus dik is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152