banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Pepes Ikan - vis in bananeblad (2 personen)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes Ikan
vis in bananeblad (2 personen)
Bahan-bahan:
ingregiënten:
2 stukken tonijn
1 tomaten
2 fijngesneden lomboks
2 eetlepels olie
bananenbladeren

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 cm gember
1 cm kunjit (turmeriek)
2 serehstengels
zout en peper.

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Smeer de tomijn in met de boemboe en laat het marineren voor 30 minuten.
Leg de de tonijnfilet op 2 op elkaar gelegde bananebladeren. Zorg ervoor dat er genoeg bananenblad over is om een mooi pakje van de vis te maken. Leg er schijfjes gesneden tomaat en een eetlepel olie aan toe. Eventueel kruiden met peper en zout en vouw dan de pakketjes dicht en zet deze vast met biteng (cocktailprikker)
Rooster de pakketjes op een houtskoolvuurtje langzaam voor zo'n 30 minuten totdat het bananenblad bruin gekleurd is en de vis gaar geworden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40560051