Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pepes teri Atjeh - visjes in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepes teri Atjeh
visjes in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
375 gr ikan teri
8 sjalotten
3 zure stervruchten (belimbing wuluh)
zout naar smaak
1 limoen (sap)
3 eetl. gebruikte bakolie (minyak jelantah)
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
16 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Snijd de sjalotten en de belimbing in plakjes en meng dit samen met de vis, de boemboe, het zout en de gebruikte olie. Schep het mengsel op bananenblad en vouw het dicht als een pakketje. Zet de uiteinden dicht met de prikkers en rooster het vervolgens boven een houtskoolvuurtje in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725