Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Mireng udang 2 - Garnalenkoekjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Mireng udang 2
Garnalenkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr rijstemeel
150 ml water,
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, ketumbar,
3 sjalotjes
1,5 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Pel eerst de garnalen en hak deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met het water en de boemboe. Roer vervolgens de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds een eetl van het beslag bruin en knapperig
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443168