Garnalenkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr rijstemeel
150 ml water,
zout naar smaak
olie
Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, ketumbar,
3 sjalotjes
1,5 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
Cara membuat:
bereiding:
Pel eerst de garnalen en hak deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met het water en de boemboe. Roer vervolgens de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds een eetl van het beslag bruin en knapperig
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr rijstemeel
150 ml water,
zout naar smaak
olie
Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, ketumbar,
3 sjalotjes
1,5 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
Cara membuat:
bereiding:
Pel eerst de garnalen en hak deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met het water en de boemboe. Roer vervolgens de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds een eetl van het beslag bruin en knapperig