Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mujair Lado Mudo - Gebakken tilapia in een pikante groene saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mujair Lado Mudo
Gebakken tilapia in een pikante groene saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
700 tilapia (4 stuks)
2 cm kunyit, geraspt
2 teentjes knoflook
1 theel zout
olie
1 kekombrang
2 eetl tekokak
2 eetl limoensap

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
5 groene rawits
5 groene tomaten
1 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kecombrang in dunne reepjes en de knoflook fijn. Kerf de vis in en wrijf deze in met het limoensap, de knoflook, het zout en de kunyit en laat het 15 minuten rusten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis krokant.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 5 eetl olie in een wok/wadjan en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecombrang en de tekokak toe en laat dit zachtjes 3 minuten sudderen. Schep de saus over de vis en serveer.




Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029789