banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mujair Lado Mudo - Gebakken tilapia in een pikante groene saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mujair Lado Mudo
Gebakken tilapia in een pikante groene saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
700 tilapia (4 stuks)
2 cm kunyit, geraspt
2 teentjes knoflook
1 theel zout
olie
1 kekombrang
2 eetl tekokak
2 eetl limoensap

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
5 groene rawits
5 groene tomaten
1 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kecombrang in dunne reepjes en de knoflook fijn. Kerf de vis in en wrijf deze in met het limoensap, de knoflook, het zout en de kunyit en laat het 15 minuten rusten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis krokant.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 5 eetl olie in een wok/wadjan en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecombrang en de tekokak toe en laat dit zachtjes 3 minuten sudderen. Schep de saus over de vis en serveer.




Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565599