banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Mujair Lado Mudo - Gebakken tilapia in een pikante groene saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mujair Lado Mudo
Gebakken tilapia in een pikante groene saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
700 tilapia (4 stuks)
2 cm kunyit, geraspt
2 teentjes knoflook
1 theel zout
olie
1 kekombrang
2 eetl tekokak
2 eetl limoensap

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
5 groene rawits
5 groene tomaten
1 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kecombrang in dunne reepjes en de knoflook fijn. Kerf de vis in en wrijf deze in met het limoensap, de knoflook, het zout en de kunyit en laat het 15 minuten rusten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis krokant.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 5 eetl olie in een wok/wadjan en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecombrang en de tekokak toe en laat dit zachtjes 3 minuten sudderen. Schep de saus over de vis en serveer.




Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 288 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818400