banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Mujair Kuah Kuning - gestoofde vis in een gelige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mujair Kuah Kuning
gestoofde vis in een gelige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr ikan mujair (anders baars, karper of snoek)
1 theel zout
2 eetl limoensap
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
1000 ml water
3 eetl kecap manis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl limoensap
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 cm jahe
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten. Rasp de laos Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de vis in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel de vis daarna af.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de laos en de serai toe en bak totdat de serai zacht wordt.
Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de vis, de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook totdat de vis gaar is geworden. Meng dan 2 eetl limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 374 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39827456