Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Goreng Petai Teri Tawar - gebakken ansjovis met petai bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Goreng Petai Teri Tawar
gebakken ansjovis met petai bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
175 gr gedroogde ansjovis
25 petai/peteh bonen
1/2 limoen, sap
olie
water

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
12 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de ansjovis in water totdat deze zacht worden. Verwijder de kop en laat het uitlekken. Verhit in een pan de olie en bak de ansjovis gaar en droog en zet apart.
Verhit de gebruikte olie opnieuw en bak de petai bonen goudgeel en gaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het limoensap toe en meng goed. Dan de petai en de ansjovis toevoegen en meng alles goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024312