Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan Gulai Masin - in gekruide kokosmelk gestoofde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Gulai Masin
in gekruide kokosmelk gestoofde vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr makreel
1/2 theel zout
1 theel limoensap
750 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
1/2 kunyit blad
6 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
3 rode lomboks
1 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm jahe
1/3 theel zout
2 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten. Halveer de lomboks in de lengte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en laat het 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de serai, de jeruk purut, de laos en het kunyit blad en breng het op middelhoog vuur, al roerend, aan de kook.
Dan de lomboks en de asam kandis toevoegen en meng goed. Vervolgens als de kokosmelk indikt, de vis toevoegen en kook de vis op laag vuur verder gaar. Als de olie vrijkomt dan serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465379