1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Cincang
lamsvlees in pittige kokosmelk saus
Bahan-bahan:
ingrediënts:
6 sjalotten
8 cm kaneelstokje
250 gr lamskoteletjes
750 gr lamsbout
1 theel zout
2 plakjes asam gelugor (anders 3 theel asem)
1000 ml santen cair (dunne kokosmelk)
250 ml saten asli (dikke kokosmelk)
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 eetl ketumbar
1 theel zwarte peperkorrels
1/2 theel jinten
1/2 nootmuskaat
3 kruidmagels
2 cardamon peulen
5 kemirie noten
9 rode lomboks
5 cm jahe
5 cm kunyit
5 cm laos
6 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Rooster in een koekepan de ketumbar, de jinten, de nootmuskaat, de kruidnagels, de cardamon en de kemirie voor 2 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd het vlees in stukjes en halveer de koteletjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten samen met de kaneel voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit 4 minuten. Voeg dan het blees, het zout en de santen cair toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Voeg dan de santen asli toe en kook dit nog 2 minuten.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431