banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gulai Bagar Puri - goulash van lamsvlees uit Noord-Sumatra
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Bagar Puri
goulash van lamsvlees uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
800 ml kokosmelk
1 eetl asemwater
2 kardemon
4 cm kaneel
150 gr terong medan/terong telunjuk (dunne groene aubergine)
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1/2 theel peper
1/4 theel venkel
2 cm jahe
2 cm kunyit
3 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kardemon en de kaneel voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk en het asemwater toe en stoof het gaar. Voeg dan de terong toe en laat het geheel langzaam sudderen totdat de terong gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559938