1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Bagar Puri
goulash van lamsvlees uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
800 ml kokosmelk
1 eetl asemwater
2 kardemon
4 cm kaneel
150 gr terong medan/terong telunjuk (dunne groene aubergine)
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1/2 theel peper
1/4 theel venkel
2 cm jahe
2 cm kunyit
3 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kardemon en de kaneel voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk en het asemwater toe en stoof het gaar. Voeg dan de terong toe en laat het geheel langzaam sudderen totdat de terong gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 374 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314