1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Kambing
lams kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1750 ml kokosmelk
500 gr lamsvlees
1 serehstengel
5 jerut purut blaadjes
4 salam blaadjes
zout naar smaak
1 theel peper
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit (kurkuma)
6 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg de boemboe toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878