1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rica Rica Kambing
gestoofd lamvlees in rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees / geit (dij)
2000 ml water
3 cm jahe
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
17 rode lomboks
4 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm kunyit
2 theel zout
1/2 theel trasi

Taburang:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jahe en de salam en kook het vlees zacht. Schep het vlees uit de pan en zet apart. Bewaar 500ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de kecap en de palmsuiker toe en meng. Dan het vlees toevoegen en meng goed. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt. Strooi de bawang goreng er over en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35759927