banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rica Rica Kambing - gestoofd lamvlees in rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rica Rica Kambing
gestoofd lamvlees in rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees / geit (dij)
2000 ml water
3 cm jahe
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
17 rode lomboks
4 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm kunyit
2 theel zout
1/2 theel trasi

Taburang:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jahe en de salam en kook het vlees zacht. Schep het vlees uit de pan en zet apart. Bewaar 500ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de kecap en de palmsuiker toe en meng. Dan het vlees toevoegen en meng goed. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt. Strooi de bawang goreng er over en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585038