zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Masak Bali - pittig gebakken reepjes rundvlees
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Cakep Siap - Kippenpoten
- Jagung Udang - mais met garnalen
- Kue pisang - bananen cakejes
- Pinggan Jamur Bumbu Rendang - in kokosmelk gebakken gekruide oesterzwammen
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Semur jengkol pedas kering - gestoofde Jengkol in pittige saus
- Nasi Goreng Bahari - gebakken rijst met zeevruchten
- Ayam Besengeh
Anye - gefrituurde rijstkoekjes


Anye
gefrituurde rijstkoekjes
gefrituurde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. ketanmeel
250 gr. rijstmeel
250 ml. water
olie
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng eerst het ketanmeel met het rijstmeel en voeg dan het zout en het water toe. Meng dit goed en kneed het deeg net zolang totdat dit glad en soepel is geworden. Vorm van dit deeg langwerpige koekjes ter grootte van een pink.
Verhit genoeg olie in een wok/wadjan en frituur de gevormde koekjes lichtbruin. Laat uitlekken en serveer.
ingrediënten:
250 gr. ketanmeel
250 gr. rijstmeel
250 ml. water
olie
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng eerst het ketanmeel met het rijstmeel en voeg dan het zout en het water toe. Meng dit goed en kneed het deeg net zolang totdat dit glad en soepel is geworden. Vorm van dit deeg langwerpige koekjes ter grootte van een pink.
Verhit genoeg olie in een wok/wadjan en frituur de gevormde koekjes lichtbruin. Laat uitlekken en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.