Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Anye - gefrituurde rijstkoekjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Anye
gefrituurde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. ketanmeel
250 gr. rijstmeel
250 ml. water
olie
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng eerst het ketanmeel met het rijstmeel en voeg dan het zout en het water toe. Meng dit goed en kneed het deeg net zolang totdat dit glad en soepel is geworden. Vorm van dit deeg langwerpige koekjes ter grootte van een pink.
Verhit genoeg olie in een wok/wadjan en frituur de gevormde koekjes lichtbruin. Laat uitlekken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660