gefrituurde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. ketanmeel
250 gr. rijstmeel
250 ml. water
olie
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng eerst het ketanmeel met het rijstmeel en voeg dan het zout en het water toe. Meng dit goed en kneed het deeg net zolang totdat dit glad en soepel is geworden. Vorm van dit deeg langwerpige koekjes ter grootte van een pink.
Verhit genoeg olie in een wok/wadjan en frituur de gevormde koekjes lichtbruin. Laat uitlekken en serveer.
ingrediënten:
250 gr. ketanmeel
250 gr. rijstmeel
250 ml. water
olie
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng eerst het ketanmeel met het rijstmeel en voeg dan het zout en het water toe. Meng dit goed en kneed het deeg net zolang totdat dit glad en soepel is geworden. Vorm van dit deeg langwerpige koekjes ter grootte van een pink.
Verhit genoeg olie in een wok/wadjan en frituur de gevormde koekjes lichtbruin. Laat uitlekken en serveer.